Juridische informatie 

Knacq BV (Kamer van Koophandel: 70727201), hierna te noemen Mijnmotivatiebrief.com, verleent u hierbij toegang tot https://Mijnmotivatiebrief.com (“de Website”) en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

Mijnmotivatiebrief.com behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Mijnmotivatiebrief.com spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Mijnmotivatiebrief.com.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Mijnmotivatiebrief.com nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Mijnmotivatiebrief.com.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Mijnmotivatiebrief.com, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht '(zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Contact opnemen

Heb je vragen over de algemene voorwaden, feedback, technische vragen, of wil je opzeggen. Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of per post:

Mijnmotivatiebrief.com // Knacq BV

Overhoeksplein 1

1031KS Amsterdam

Nederland

KVK: 70727201

BTW-nummer: NL858436073B01

 

Knacq B.V.